Saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag är bara glad ca 5% av min vakna tid, så även om jag verkar glad är jag nog inte det.
2. Min allmänna dysterhet hindrar mig dock inte så ofta från att fula mig med mina vänner.
3. Jag har en skolios. Det betyder att min ryggrad har en onaturlig vridning och med det kommer ytterst otillfredsställande ryggsmärtor.
4. Mina vänner är det finaste jag har, utan dem är jag ingenting och jag skulle antagligen inte vara här idag om jag inte hade haft dem.
5. Jag är kristen och troende.
6. Jag får panik så fort jag är på en båt.
7. Även att simma för långt ut i en sjö och veta att bottnen är låååångt ner och att det finns hundratals livsformer under mig, framkallar panik.
8. Nu börjar det bli slut på konstig fakta om mig.
9. Min pojkvän och jag har helt störda konversationer ibland. Han är nog den enda som jag kan vara 100% mig själv med.
10. Jag är rädd för att känna känslor, så för det mesta när jag gör det sätter jag på musik som After the burial, skitarg, slipknot etc.
11. Jag tänker nästan aldrig på mig själv och nästan alltid på andra. Det är inte så jättebra i vissa lägen, för jag blir lätt utnyttjad.
12. Jag vill helst att allt jag läser och skriver är grammatiskt korrekt. (Det betyder inte att allt jag skriver ÄR rätt, vilket många tolkar det som och därmed ser mig som en översittare vilket verkligen inte är sant)
13. Dessa tre punkter efter nummer tio skrev jag ner bara för att jag inte vill sluta på just tio.

Helt ovärd lista, menmen.

Vi fyller skallarna med sånt som inte finns

Godmorgon, muffinsar!

Idag känner jag mig nästan meningsfull! (for your information, jag kan varit ett deppigt och allmänt jävligt vrak i flera dagar, men igår var nog enda gången som det har märkts här på bloggen)

Idag kanske jag ska bort från min säng och GÖRA något, den ni!

Hm.. Ska nog göra en sådan där "saker ni inte vet om mig"-lista. Bara för att jag har det lite småtråkigt. Gör nog det.

After the burial är bra vara-ledsen musik, för då blir man arg istället, och ilska är tretusenfemtiosju gånger lättare att bära än sorg

Blöööh

Idag har jag verkligen inget för mig, så det blir nog inte så mycket uppdatering. Det blåser ute, det är blött och trist. Inget roligt här inte. Gaaah, jag har tråkigt. Aja, snart är det nyår, då blir det drag.
Hoppas ni har det roligare än vad jag har. Hejdå mina muffinsar!

Bilderna

Nu verkar det gå att ladda upp bilder igen.. Stört. Här har ni bilderna i alla fall. Underkläderna får ni inga bilder på ;) (linnet längst upp köpte jag två av, ett i limegrönt/gult och ett i svart)

Shopping

Lite grejer kom hem i alla fall, trots allt. Jag tänkte ladda upp några bilder, men blogg.se vill inte samarbeta... Jag köpte i alla fall lite lösa t-shirts, två linnen, en kofta, en bh och några trosor. Sådana där vanliga bra-att-ha-saker bara :)

Ibland blir jag sur på blogg.se

Verkar som att texten i inlägget under inte ville upp på bloggen, så jag skriver väl om det lite kort...om ni ser texten i inlägget "Uppsala" så behöver ni ju inte läs det här.

Idag ska jag en snabbis till Uppsala, trots att jag egentligen är sjukt trött och inte har tid, men jag vill umgås lite med mamma och min syster, så jag tar mig tid. Blir inte så mycket inhandlat eftersom att jag knappt har några pengar, menmen. Något kanske hänger med hem?

Uppsala

Julklappar

Mja, julklappar var det ja! Jag är sjukt glad över mina presenter, fick båda grejerna jag önskade mig :) jag fick;

• en iPod (som jag skriver det här på)
• en tens-apparat (som jag har på ryggen just nu.)
• kläder
• två presentkort
• trisslott (vann inget, min vanliga tur...)
• väckarklocka till iPoden
• parfym
• böcker
• skal till iPoden

Som sagt, jag är sjukt glad över mina julklappar. Jag är särskilt glad över iPoden och tens-apparaten, eftersom att jag har problem med min rygg och inte har plats för min musik på mobilen. (på bilden ser ni tens-plattorna)

Vad fick ni i julklapp? :)

Edit

Jag menar såklart "personligen kan jag svara ja på det" i inlägget under. Hittade inte var man kunde ändra i inlägg.

Haaalloj!

Jag är på bra humör idag, så ja tänkte att jag kunde skriva lite till er, såhär på morgonkvisten.
Det märks att det är morgon, för jag skriver fel hela tiden, haha XD bloggar ju från iPoden, och kommer antagligen att fortsätta blogga från den när jag väl bloggar. Kanske blir lite mer nu, när jag slipper skriva från datorn? Vi får se.

I ALLA FALL, hur har ni det? Har ni haft en bra julafton och ett bra lov än så länge?
Personligen knakar svara ja på det. Julafton var jättenice, kan skriva i ett separat inlägg om vad jag fick, och än då länge har lovet varit trevligt :) Idag är det ju fint väder också, så då kan jag rida.

I övrigt rullat livet på rätt bra, för er som bryr sig. Igår hälsade jag på min älskade farmor som ligger på sjukhus, men om det fortsätter såhär så är hon nog hemma snart. Hoppas det.

Nä, ska man börja på nästa inlägg kanske? Det här ser rätt långt ut och ingen kommer palla läsa allt, haha. Galet ovärt inlägg blev det också, mest vara svammel. Men så kanske det får bara ibland? Vad vet jag?

Provbloggar

Hej allesammans! Ville bara prova att blogga från iPoden, haha XD  god jul, förresten! :)

everything's okay

copyright by me osv.
You know the rules

Vinter

Copyright by me osv. Ni tar alltså ingenting.

Ny header osv

Ja. Rubriken säger rätt mycket, eller hur?
Jag har bytt header, hade tröttnat rätt rejält på den gamla. Nu får det bli en bild på något jag har gjort, och inte på mig själv. Kan kanske vara trevligt för omväxlings skull?
Jag har inte i tanken att vara mer social än vad jag har varit på ett tag. Inte vad jag vet i alla fall. Vi får väl se om jag får lust att skriva något. Kanske ska tömma bloggen på inlägg? I alla fall de äldsta? Vet inte. Ni lär märka, ni som är kvar och kollar bloggen varje dag vill säga. Ni är söta ni!

Jag är osocial..

..Men jag kan i alla fall dela med mig av en låt.

.

Du var allt.

Nobel

Nu är Anne glad! varför? Allt till nobel är fixat och klart!
Jag har en grymt fin, nu också insydd, klänning, skor (tog ett par från förra året, vill inte spendera en massa pengar på skor som jag antagligen bara kommer använda en eller ett par gånger) och vet hur jag ska ha håret. Det enda som saknas är smink, men där vet jag på ett ungefär hur jag vill ha det.
Nu ska jag plugga lite, mindre kul.
Höres!
RSS 2.0