gycklarbyxor!

Min gulliga lilla mamma var jättesnäll och sydde ett par "gycklarbyxor" till mig idag, mihi :')
Vi gjorde ett par "test-byxor" av något random tyg vi hade hemma, bara för att se om mönstret skulle fungera. När vi har skaffat bättre och snyggare tyger ska vi göra ett par i färg och i snyggare design. Just nu kör vi på raka, helvita, men de är som sagt bara test-byxor. Trots att de kanske inte ser så mycket ut för världen så är jag sjukt glad över att jag har dem och jag älskar dem verkligen, mihi :'D
som sagt, bara testbyxor. Ska göra mycket snyggare när vi har fixat tyg ^^

sommarkyrka v2

Nu drar jag snart till sommarkyrkan igen = dålig uppdatering, fast det bryr sig ingen om :D

Kan också lägga till att jag fyller 15 idag, men det tror jag ingen bryr sig så mycket om heller :D

Paus/dålig uppdatering/whatever

Mja... jag tror inte att jag kommer fortsätta blogga så mycket. Jag har känt att det här inte riktigt är min grej, så varför ens försöka? Läsarna har dessutom minskat, och jag förstår dem. Jag skulle verkligen inte läsa den bloggen!

Bloggen kommer antagligen bli en fotoblogg med mycket fler bilder och mycket färre texter, jag har ändå inget att skriva om.

Vi får se hur det blir, men jag kommer iallafall fortsätta slänga in ett inlägg då och då.


Random gammal bild.

Hemma!

Hemma från jobbet nu! Eller okej... jag har varit hemma i sisådär tio timmar, men inte fan orkar jag blogga det första jag gör?
Veckan har iallafall varit awesome, jag längtar verkligen tillbaka. Det är jättetråkigt att varken Emma, Freja eller Alex är där nästa vecka, men Emma fixade så att hon fick vara där sista veckan, sweet!

Under den veckan har vi i alla fall gjort en MASSA saker. Vi har pratat om en massa viktiga frågor, haft en medeltidsdag för barn, varit på tre miljarder (nästan) gudstjänster, sjungit, bakat, tittat på film, skrattat med mera. Det har verkligen varit jättekul! Nästan lite för roligt, för jag har inte hunnit fota alls, 71 bilder bara..

Lite favorit-citat från veckan(jag tänker inte ens försöka förklara, ni skulle nog inte fatta det roliga ändå x))

"AMEN DURÅ?!"
"Om jag har en stor affär, vill du ligga med mig då?"
"Girls... Are you tired...?"
"JAAAAAAAAAAAA!"
"would you hold my hand, if I were very ugly?"

Haha! Jag, Emil, Emma, Freja och Ludwig har sjukt konstig humor.Ungefär sådär har vi haft det, större delen av veckan :)


En fin solnedgång lyckades man fånga på bild också :)

Sommarkyrka

Imorgon börjar sommarkyrkan, yay! Tyvärr kommer jag inte kunna uppdatera bloggen förrän på söndag, eftersom jag kommer hem då. Jag längtar i alla fall jättemycket, jag tror det kommer bli superkul.
Puss på er sålänge!

Ny design

Ny design igen, tröttnade på den gamla. Den var så himla mörk och trist!
Vad tycker ni om den här? :)

DISS

Måste skriva ett litet häst-inlägg nu, bara för att jag sitter och kollar på en massa hästsportaffärer.
Varför i HELVETE finns det så mycket hjälptyglar?! Jag tittade runt lite på vad det finns, och jag kommer seriöst få mardrömmar! Jag skulle aldrig sätta på min häst något sånt skit. Det enda jag skulle kunna tänka mig att rida på är graman (det har jag ridit honom på förut).

Enligt mig är hjälptyglar endast ett bevis på att man inte klarar av sin häst. Jag vet att jag kommer få en massa skit nu, men det är så jag tycker.
En sak är om man till exempel har martingal för att hästen drar upp huvudet, det har jag full förståelse för. Det har även jag på min häst när vi till exempel hoppar terräng. Det är alla "special-hjälptyglar" jag dissar.
En hel del av grejerna har jag inte ens någon aning om vad de är till för, och jag vill inte veta heller.

Nej, ni som har en massa hjälptyglar på era hästar borde verkligen tänka efter lite. Ni borde kanske träna bort problemet ni har istället för att sätta på hästen en massa skit?
Är det här rätt? Ska det verkligen få se ut såhär? Om någon ens försökte göra såhär på min häst skulle jag döda personen.
Bilderna är tagna från google

Skolavslutning

Skolavslutning idag då. Både skönt och inte, kommer sakna niorna. Min kamera dog efter bara en liten stund, så jag fick inga bilder från själva avslutningen, tyvärr ):
Jag och världens bästa Evelyn <3

Glömde...

...säga att jag har färgat mitt hår igen! Nu är det svart/rödbrun. Jag tycker faktiskt det är rätt snyggt. Jag ska dock färga det rödbruna lite rödare, men vi hade ingen färg hemma till det igår när jag färgade det mörka ):
det röda är dock rödare i verkligheten..

5-kamp mot niorna

Hejsan! Idag har niorna och åttorna varit ute i princip hela dagen och haft 5-kamp + brännboll och fotboll, niorna vs lärarna. Sjukt rolig dag, trots att man kom hem med en mycket fin (HOST) solbränna på axlarna..
Här kommer lite bilder från dagen! Om ni är med på någon bild ni inte vill ha upplagd så säg till, så tar ja bort den! :DEn lek vi körde innan vi började med 5-kampen.Dragkamp. Alla älskar mitt fuckface... HAHAHAHHHAHAHAHNågon skum ordlek vi failade på.. x)


Har en massa till, men det är mest på dragkampen och alla ser ungefär likadana ut :)

Måste bara säga det

MÅSTE verkligen säga att jag har världens bästa vänner! Utan dem skulle jag aldrig någonsin klara mig <3
Mycket normal bild på världens bästa vänner<3


Det finns många fler, till exempel Tofflan, Fanny, Karin, Emil och Ludwig (+ SKU-gänget), men jag har ingen bild på er ): <3

Suck

Ett inlägg där jag skrev om min kamerautrustning verkar vara borttaget? Jag köpte iallafall ett nytt objektiv igår, det är det jag fotade bilden i inlägget under med. Nu vet ni det!

provbild

Provade att ta kort ute nu (22:53) utan blixt med nya objektivet. Fattar ni varför jag är nöjd med det?
Jag vet att bilden är jättesuddig, men det var kallt = jag huttrade. Dessutom hade jag inget stativ, skulle ju bara kolla ljuset.
RSS 2.0