Om ni aldrig..

..har varit på en In flames-konstert borde ni gå på en. Typ, NU. Känslan är obeskrivlig, jag skojar inte! Jag får rysningar så fort jag kollar på videos därifrån, helt stört! Natten då det här *pekar på videon* spelades in var mitt livs bästa natt, lugnt.
Att de spelade en av världens bästa låtar, alltså den här, gjorde hela kvällen om möjligt ännu bättre.

Innan jag gör något annat..

..tänker jag dela med mig av den här texten. Den är awesome. Tänk om det var såhär ändå.

Pluggaaaah

Idag blir det plugg, lite mer plugg och ÄNNU lite mer plugg. Woohoo! Eller kanske inte. Var sjukt sugen på att få allt gjort för några dagar sedan, men inte nu inte, nejnej. Aja, jag har i alla fall fått hem mina glasögon, så nu ser jag åtminstone vad jag skriver/läser, det kan ju kanske vara bra, har jag hört? Skönt att slippa konstant huvudvärk också, jappjapp.
Aja, ni får ha det bra, era små muffinsar (jag kanske ska baka innan jag börjar plugga...?), hoppas ni har haft ett bra lov.

Jag har världens bästa vänner, bara så ni vet.

Vad har ni andra gjort på lovet, då?

Lyckan som uppstår när man får Badinerie som spelläxa

(Rätt stycke börjar inte förrän på 1:55)

Sitter och kladdar i min ensamhet

Seg som kola

Godmorgon världen!
Idag är det lördag, om det är någon som har missat det.

Igår hade jag och min tyskagrupp ett disco för småbarnen, var faktiskt ganska kul (trots att jag egentligen inte gillar barn..). Stannade i skolan efter att alla lektionerna var slut, för att fixa med allt godis osv. Kan säga att jag och Ellen är grymma på att göra godispåsar nu!

Discot slutade vid nio, så vid tio kom jag hem. Vi var i skolan i 14 timmar igår, den ni! Det är väldigt sällan jag är så trött klockan tio på kvällen, som jag var igår, herregud.. Kan ha att göra med att jag hade världens huvudvärk.

Idag vaknade jag klockan åtta, ungefär. Hemskt! Vill sova till tolv, minst. Aja, mamma kom precis in och sa att det finns nybakade scones i köket, så man kanske ska släpa sig upp ur sängen ändå? Ja, jag har legat här och varit slö i två timmar, haha.

Puss på er, allesammans. Ha en bra lördag (kanske slänger in ett till inlägg, men jag tror inte det).

På bilden sitter min älskade tyskagrupp och äter pizza.

STOPPA VANSINNET!

Hjälp till att stoppa vansinnet!

"Lawmakers are about to vote on bill that will make it illegal for any person to write a book, publish an article or speak in public about being gay, lesbian, bi or transgender. And this is just the beginning - if the law passes in St. Petersburg, officials have threatened to take it nationwide."


SKRIV PÅ OCH SKICKA VIDARE, SÅ HÄR FÅR DET INTE GÅ TILL!!

Trött som en koala

Hej, muffinsar! Första dagen på veckan idag, riktigt seegt (tillräckligt segt för att skrivas med två e..!). Aja, vi har en lugn vecka, i alla fall. Svenska nationella och matteläxa till imorgon, engelska till på onsdag och ett till svenska nationellt till på torsdag. Vi kanske har franskaläxa också..? Ingen aning, Haha! Lugnt är det i alla fall.

För stunden ligger jag i sängen och är allmänt fet, men så får det vara ibland! Ska ut i kylan snart, så vi kan kalla slappandet för att ladda upp.

Ovärt inlägg, Jappjapp. Läs House of night-serien, den är bra. Men läs den för Guds skull på engelska!!

Galen

Hej alla muffins! Jag är nog lite galen, ändå.

Efter skolan igår tog jag bussen till Uppsala och när jag kom dit träffade jag min kompis. Vi drog iväg och poiade, men efter ett tag kände jag att något inte riktigt stod rätt till, haha. Jag blev illamående, det slog lock för öronen och i och med det hörde jag knappt mig själv, jag kunde inte se ordentligt och jag höll på att falla ihop. Trevligtrevligt, eller hur var det nu? Vi slutade i alla fall poia och åkte hem till min kompis istället. När vi kom fram sa hans mamma att hon trodde att jag hade fått en migränattack. Tur att det inte var allvarligare än så, eller hur?

Efter den lilla incidenten gjorde vi lite mat, kollade på film och spelade, haha. Tjockiskväll, jappjapp!

Men nu till varför jag är lite galen!
Imorse skulle min kompis iväg, så jag tog bussen hem till Örsa. Där märkte jag att det knappt gick några bussar hem... Så jag gick. Jag gick en mil i -12 grader x) Känner mig faktiskt riktigt stolt över mig själv, och det var ju ett otroligt väder! Nu kan i alla fall ingen säga att jag inte har tagit vara på solen, osv osv..

Vad har folket haft för sig idag? :D

RSS 2.0