Föreläsning

Var på en föreläsning av Per Ström idag, det var väldigt intressant. Den hette "sann jämställdhet eller manshat", så ni kanske kan lista ut vad den handlade om? Just det, hur männen är förtryckta och hatade i samhället.

Föreläsningen gick kort och gott ut på att han skulle förklara hur fantastiska män är och att vi är för elaka mot dem.

Just det, kanske ska tillägga att kvinnoförtryck inte existerar, heller. Inte ens när en ung kvinna i publiken faktiskt sa att hon kände sig förtryckt av bland annat media, gav han med sig. Han svarade helt enkelt något i stil med "nej, du känner dig inte alls förtryckt" (kommer inte ihåg exakt hur orden föll, men det var något liknande och med samma innebörd).

Det var i alla fall intressant att se vad andra hade för verklighetsuppfattningar och värderingar. Att de var väldigt annorlunda emot vad ens egna är en annan sak (nu var majoriteten av de som uttalade sig vettiga, till skillnad från föreläsaren, trots att några av hans punkter faktiskt hade en poäng, till exempel att ett kontinuerligt våld mot en man inte uppmärksammas på samma sätt som om det hade varit en kvinna som var offret).



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0