Jag mår så JÄVLA bra!

Men sjuk är jag, haha!
Nanana, ibland är livet bäst.

Får bli en random bild på min gammelkisse <3

Fundering

Mitt öga har kliat i flera dagar, det har varit blodsprängt och lite svullet. Det har även varit lite rött under ögat. Någon som har någon aning om orsaken? Jag är ju förkyld, så det kanske är därför? Jag vet inte. Jag är vad jag vet inte allergisk mot något heller, men jag kanske är det? Om någon har någon aning så kan ni väl snälla lämna en kommentar om det :)
Såhär ser det ut, igår var det värre. Det är alltså inte alls mycket, men jag är ändå nyfiken på vad det kan bero på. Ursäkta blekheten, tröttheten och det buskiga ögonbrynet, men jag är som sagt sjuk och pallar verkligen inte fixa mig.

Sol

Halloj. Jag är sjuk efter tysklandsresan, så efter lunch idag åkte jag hem (skrev två prov på förmiddagen, annars skulle jag inte ha kommit till skolan alls. Båda gick skit, haha). När jag kom hem satte jag mig och ritade, och det här *pekar på bilden* är resultatet. Allt på bilden är nytt för mig. Jag har aldrig ritat en himmel med moln, och verkligen inte en solnedgång. Hus har jag väl kanske ritat lite slarvigt ibland, men inte såhär. Sten har jag kanske ritat någon gång, men jag har inget minne av det. Aja, ni fattar grejen. Jag är inte bekant med teknikerna som används till att göra grejerna i bilden. Det syns, jag vet. Jag är hyfsat nöjd ändå, dock. Det är ju som sagt nytt, för mig.

Vad tycker ni, bra eller dålig?

Hemma igen

Feta uppdateringen jag har här! Eller kanske inte.. Menmen! Nu är jag hemma från Tyskland, jag har haft det sååå bra. Jag pallar inte skriva så jättemycket, och jag hinner inte heller. Jag har en massa plugg som ska göras, och snart ska jag till Enköping. Ni får lite bilder, istället!
Första köpet, haha!
Jag hinner inte lägga upp mer nu, ni får se mer sedan!

Hotell

Hallo! I skrivande stund sitter jag på vårt hotell i Tyskland. Vi har gått omkring hela dagen, vi är galet trötta och de flesta av oss har ont i kroppen. Vi är dock nöjda och glada, och imorgon väntar hotellfrukost och ännu mer turistande <3

Nu ska vi sova, godnatt folket!

Semester

Imorgon (snarare inatt, vi åker hemifrån klockan 03:00), kära vänner, åker jag på semester! Eller ja, semester och semester.. Skolresa, kan man säga. Gissa vart? Nej, jag orkar inte vänta på svar. Jag åker till Tyskland med världens bästa tyskagrupp!
Vi började prata om att åka till Tyskland redan i sexan, men vi började inte samla in pengar förrän i nian. Vi hade inte ens någon lärare under åttan, så vi var inte direkt på hugget då. Så sent som för ett halvår sedan hade vi fortfarande knappt några pengar, så vi trodde inte att vi skulle klara det, men vi kämpade på ändå med barndiscon, loppisar, fikaförsäljning i skolan, ullmax osv.
Allt jobb lönade sig, för imorgon åker viiiii! Det är visserligen bara fram till natten mellan fredag och lördag, men skitsamma. Vi klarade det!
image description
Skitdålig bild, men här är gänget! <3

.

Klar med SNOn!!

ÄNTLIGEN ÄR JAG KLAR MED SKITEN!!
Okej, jag har ett par sidor med egna tankar kvar, men de kommer gå ganska snabbt, tror jag. Jag måste inte sitta och leta efter fakta till det, liksom. Kanske lite backup för mina egna åsikter, men det är ju inte jättejobbigt att leta upp. Nu tänker jag gå ut och sola, för att fira ;)
Detta är det som är kvar, tror jag? Kanske finns mer, jag vet inte!

Awesome

Jag har varit i Uppsala sen igår, jag har haft det awesome. Nu ska jag sova, godnatt!

Matte

Godmorgon! 

Idag är det matte nationella, C-delen. Yaaaay.
Nej, faktiskt inte alls yay. Inte ens lite.
Jag orkar inte, jag vill ha sommar nu!

V for Vendetta

Kollade på en awesome film idag, för andra gången under loppet av en månad; V for Vendetta. De flesta har redan sett den, men ni som inte har det borde göra det, mjapp.
Annars då? Jag har varit i skolan idag, jag har skrivit Tyska nationella och jag har tagit första sprutan mot HPV. Min arm gör så sjukt ont, jag fattar inte hur jag ska kunna sova (eller ta två sprutor till av den här helvetes-vätskan).
Jag orkar inte skriva så mycket, jag har sovit asdåligt inatt. Förlåt, jag måste skärpa mig. Jag hoppas att jag kan skriva mer snart. Tills dess, ha det awesome! (och grattis igen, Lollo!)

GRATTIS LOVISA

Idag fyller en av mina bästa vänner år :D Lovisa är den av mina närmsta vänner jag har känt längst, vi var kompisar redan på lågstadiet (på den tiden hatade Evelyn oss, och Freja visste vi överhuvudtaget inte vem hon var fram till sexan). Jag och Lollo har hittat på så jäkla många saker, det är sjukt!

Tyvärr hinner jag inte skriva mer nu, måste upp och duscha. Pusshej, gratta Lollo om ni ser henne!

stolt

Jag gick nära en humla! (för er som inte vet det är jag väldigt rädd för humlor, getingar och bin)

På västfronten intet nytt

Läste precis ut en av de bästa böckerna jag någonsin läst; På västfronten intet nytt, skriven av E.M Remarque. Det är, för den som inte redan känner till det, en krigsroman som handlar om första världskriget. På baksidan står det "På västfronten intet nytt skrevs 1929 och skildrar första världskriget med en kraftfull realism som gör boken till en av de främsta och mest skakande krigsromaner som någonsin skrivits". Jag kunde inte ha sagt det bättre själv. Den är stört bra. Med det sagt tänker jag sova, god natt!

Världens finaste

Älskar att bli fotad gör hon, snuttan <3

Indien

Sitter och skriver om Indien, kulkul! Det är faktiskt ganska intressant, men jag har skrivit på det här ganska länge nu, så det börjar bli lite tröttsamt. Det är även stressigt, med tanke på allt annat som ska göras innan skolavslutningen. Kvällen kommer därför användas till plugg, och en del av helgen kommer antagligen också gå i samma spår. Det är dock mindre än en månad kvar av skolan, det här klarar vi!
Halvfärdigt, nu jäklar kör vi!

Vikten av att ha goda vänner

God morgon! Vaknade för en timme sedan och har inte somnat om än, så nu är det ingen idé att försöka. Hej huvudvärk..

Har mått dåligt väldigt länge nu, men de senaste dagarna har varit extra jobbiga. Som tur var ringde en av mina underbara vänner igår kväll, och vi pratade i flera timmar om allt mellan himmel och jord. Efter det samtalet mår jag lite bättre, och den här morgonen vaknade jag ju till och med utan att mamma är tvungen att dra upp mig ur sängen (och jag har ändå väckarklocka, också!). Jag vill därför påminna er om att aldrig försumma era vänner. Det är förhoppningsvis de som står kvar när alla andra går sin väg, tänk på det.

Nu ska jag gå och duscha, hoppas ni alla har/får en bra morgon!

Trodde inte det kunde kännas mycket värre..

..men sen blev jag extremt sugen på att rida min häst.
Jag saknar Charlie.
Jag saknar min bästa vän.
Vad fan har jag gjort?

Orkar inte

Jag orkar inte blogga idag, ursäkta. Jag är för trött och jag har för mycket att göra. Hoppas alla har haft en bra dag, och att ni har en fortsatt bra kväll :)

Sista punkten på listan; Visa ditt rum

Det här är då det man ser när man kommer in i mitt rum. Litet, med sängen till vänster och garderob (inte i bild) till höger. Framåt till vänster finns mitt skrivbord och mitt notställ, till höger finns min keyboard och min bokhylla. I fönstret kan man skymta min flöjt och på den bortre kortsidan av bokhyllan hänger min gitarr.
Närmare bild på keyboarden
Min bokhylla. På den översta hyllan (inte i bild) Finns min hårtork, plattång, locktång, min moppehjälm + lite annat. På hyllan nedanför finns det böcker (!). Efter det kommer lite skålar, en vas, hörlurar mm. Den näst nedersta hyllan är poi-hyllan. där finns även min skål med hårsnoddar/hårnålar, för stunden. På hyllan längst ner finns en massa gamla tidningar, de ska kastas XD
Mina smycken. Varför jag har idomin ståendes på mitt rum vet jag inte. Bakom smyckestället kan man se nagellack och parfymer, samt hårvårdsprodukter längst upp i bild
Närmare bild på nagellacken och parfymerna
MIN SÄNG <3
Min "arbetsplats". Här finns datorn, scannern, ritplattan och högtalarna (med baslådan under skrivbordet). I tidningsstället till vänster kan man se en grön mapp, den är fylld med teckningar. Blocken som ligger precis över, alltså mellan den och ritplattan, är fyllda med texter. Samma sak med den rosa boken långt ner till vänster i bild, och boken bakom den, som knappt syns.
Kort och gott kan man beskriva mitt rum som litet, trångt och fyllt med ganska kreativa saker. Musik, litteratur, teckningar osv. Trots det lilla utrymme trivs jag bra här, synd bara att det inte ligger i stan </3

Idag skulle jag göra vettiga saker

Hejsan. Idag skulle jag ha en sådan där "jag ska få en massa saker gjorda och jag ska känna mig aweosome efteråt"-dag, men hur tror ni att det gick? Om ni gissar på "dåligt" så gissar ni rätt. Kaka till er. Jag har i alla fall fixat min outfit till spex, tror jag. Jag hade väldigt svårt att komma på hur jag ska se ut, dock. Jaja, jag tror som sagt att jag är klar. Yay. 
Nu ska jag städa, det behövs. Jag fattar inte hur jag kan stöka till det såhär mycket!
kanske borde gå ut..? 
Nej, nu skall här städas!

Din nuvarande profilbild på facebook

Något du önskar dig från tomten

Haha, alltså.. jag tror ju inte på tomten direkt, men jag förstår frågan.
Jag är inte så materiell av mig, men det finns en faktisk pryl jag önskar mig; En ny kamera. Annars önskar jag mig bara lycka och förmåga att gå vidare från allt som tidigare hänt i mitt liv.

Bilder på ditt/dina favoritklädesplagg

"Mall-byxor" för gycklarbyxkor som mamma har gjort
Typ hela den här outfiten är lite av en favorit. Solglasögen är AWESOME, hatten är skitsnygg och jättebekväm, kjolen har jag gjort själv och jag är väldigt nöjd med den, svarta strumpbyxor/tights funkar till allt, linnen är helt enkelt bäst, skorna är jättesnygga (men obekväma efter ett några timmar) och min jacka är den bästa som finns.
Byxorna <3

Din mobiltelefon

En seg jävla tegelsten som jag helst bara vill kasta i marken ibland, men jag älskar den ändå <3

En bild på dig och någon i din familj

Kör en till, bara för att jag har tråkigt.
Har faktiskt nästan inga bilder på mig och mina syskon..

En bild på dig och någon vuxen person

Emil räknas som vuxen, haha. Han fyller ju faktiskt 20 år den 28 maj!
Tyvärr har jag inte originalbilden, så ni får överleva med en stor fläck över mig. Lär ju dock finnas en anledning till varför den finns där, så det kanske är bäst såhär.

En bild som får dig att le

HAHA ja, vad ska man säga..?

En bild du tycker visar kärlek


Ni har sett dem så många gånger förut, men det spelar ingen roll. Det här är kärlek.

Några favoritcitat

"Life's to short to ake up with regrets, so lov ethe people who treats you right and forget about the ones who don't, and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said it would be easy, they just promised it would be worth it."

"Du kan aldrig vara stark utan att en gång varit svag."

"I'm only one voice in a million, but you ain't taking that from me."

"Sjung för allt du är värd, i världens kallaste värld, jag snackar inte om vädret. Ta reda på vem du är, gör nåt du kallar ditt verk, det kommer alltid va med dig."

"Only the dead have seen the end of the war"

Några av mina favoritcitat. Har många, många fler, men jag kommer inte på några just nu.





Det är läskigt hur nära kärlek och hat ligget varandra

Jag hatar att jag älskar dig.
Jag hatar att jag inte kan hata dig.
Allt skulle vara så himla mycket lättare om jag kunde lämna dig, men det är helt omöjligt.
Det är bara du som kan få mig att bli så ledsen, men det är bara med dig jag är så glad.
Tillsammans med dig har jag allt, jag är på toppen av världen.
Utan dig vill jag bara dö.
Jag önskar jag hatade dig.
Jag önskar att jag aldrig träffat dig.

En puss- eller krambild med dig och någon annan

Gammal, men jag har faktiskt ingen annan

En bild från din förra sommar & Bakrund på mobilen


Valborg, klänningar och allmänt skit

Hej alla glada, mindre glada, och inte alls glada!
Ledsen att jag inte har skrivit på några dagar, men jag har varit i Uppsala med mina vänner. Jag har haft den bästa valborgen någonsin, helt nykter var jag också!
Var med några kompisar på söndag kväll, sedan drog jag och några av dem och sov, och på måndagen drog vi till forsränningen. Efter någon timme kom resten av gänget och efter forsränningen drog vi mot ekonomikumparken. Vi chillade där ett tag, men sen kom vi fram till att vi inte pallade sitta där längre. Då drog vi hem till en av oss, tog det lugnt en stund och sedan drog några av oss iväg igen. Kvällen slutade med att vi samlades i gamla Uppsala för att se på brasan där, och sedan drog jag och två av mina kompisar och sov, haha. 

Imorse skulle alla förutom jag ( :'( ) på frukostbuffé, och vid tolv var jag hemma. Då satte jag igång med att plugga och sen provade jag en av mina klänningar jag berättade om förut. Den sitter sååå bra, längtar verkligen efter att få använda den!
Kort och gott har det här varit några otroligt bra dagar. Jag har skrattat, sjungit, pratat, träffat folk, hoppat omkring och jag vet inte vad. Det var länge sedan jag hade en sådan här känsla i kroppen. Jag älskar mina vänner <3

Utsikten vi hade på valborg (och lite huvuden)
RSS 2.0