Nytt

Hejsan.
Det här är nog ett av mina sista inlägg här, kanske till och med mitt sista. Jag har nämligen skaffat en ny blogg (höhö, igen..). Den här gången är det på en annan bloggportal; blogspot. Evelyn tipsade om det och hittills är jag väldigt nöjd. Jag har bara haft den sedan i torsdags och jag har inte varit hemma på hela helgen, så det här inte hänt så mycket. Den kan alltså komma att ändras lite nu i början, och som ni vet gillar jag att ändra om på bloggen så den kommen antagligen ändras ganska mycket mer under tiden jag har den.
Jag tröttnade på den här bloggen. Den är tråkig, stel, har ett namn som inte längre fungerar för mig och jag har tröttnat på blogg.se. Det fick bli lite nytt, helt enkelt. Hoppas ni vill följa med mig till den nya bloggen. Ses där!

 

Bloggen -> http://delmondi.blogspot.se/

Det märks att man är trasig

Tränade precis med min lillasyster. Jag märker verkligen att jag är helt trasig i kroppen, jag fick ont av i-n-g-e-n-t-i-n-g. Vi körde bland annat 4x90 graders mot vägg (30s, 40s, 50s, 60s) och 4x20 rygglyft. 90 graders är jobbigt och har alltid varit, men det var inte så att jag fick ont. Det märks dock att jag har blivit lite ovan. Rygglyften var dock hemska. Det var jobbigt som fasen och nu är jag jättetrött i ryggen. När läkarna har sagt att den är sönder har de inte överdrivit, mu har jag i alla fall påbörjat min nio månader långa resa mot en läkt rygg. Det känns lite halvkul att det ska ta många månader innan den är läkt, men allt kan inte vara kul jämnt, eller hur? 
  Nu ska jag duscha, sedan sova. Imorgon börjar skolan efter en veckas lov, ska bli nice! Jag gillar min skola och jag saknar mina kompisar, så jag har inga problem med att börja igen. Dessutom tänker jag alldeles för mycket på lov, blir alldeles snurrig och konstig. Usch!
 

Yay

Efter mycket om och men med misslyckade hårfärgningar får dreadsen äntligen komma tillbaka i håret.Åh så jag har längtat. Och till er som inte visste det, DET GÖR SKITONT ATT SÄTTA I DEM. v
 
 
RSS 2.0