Tidsfördriv, haha

Mja, så går det när man har tråkigt... xD
Tog typ en timme, max. Därför är den inte direkt välarbetad xd

All I want is the wind in my hair, to face the fear, but not feel scared.

Hemkommen

Godmorgon allesammans!
Kom hem från Lukas för 40 minuter sedan, stackarn är ju tvungen att jobba. Haha :D
Spelade som sagt Amnesia i princip hela kvällen, och fyfaaaaaan vad läskigt det var! Jag har ju demon, men det riktiga spelet är mycket värre.
Jaja, nu ska jag sova. Blir ju inte mycket av den varan när man är uppe och spelar halva natten :P
Hoppas ni har en grym dag.

Studiedag!

Woho, imorgon är jag ledig! Studiedagar in my <3
Det firas med amnesia-spelande hos Lukas, haha.
Pallar inte sitta och blogga just nu, ni får ha det bra!
Får bli en bild (som ni visserligen har sett förut) på mig och syster, bara för att göra bloggen roligare, Haha.

Grattis David

Grattis på 15-årsdagen, vännen. Tyvärr finns du inte längre här och kan fira den.

Färdig!

Tänkte bara visa resultatet av min bild innan jag går och lägger mig. Håret gjorde jag med ritplattan :)

Vad har jag köpt?

En ritplatta, såklart! 
Den kom hem idag, så ni kan tänka er hur mycket jag kommer leka med den, eller hur? ;)

Ritar

Hejsan! Tänkte bara slänga upp en bild på vad jag har pysslat med, lite på sidan om, i ett par dagar :) Det här är mitt första seriösa portätt i photoshop och jag använder bara en mus, så ha lite överseende, snälla. Jag håller på med ögonbrynen just nu, de ser inte ut som de ser ut som de gör på den här bilden. Konstruktiv kritik uppskattas!

Veronica Maggio

Trodde ni att jag bara lyssnade på metal/hårdrock/kyrkmusik osv?
Tänk om!

Glad tjej

Åh, den här dagen känns så sjukt Bra, helt enkelt! Jag är på ett strålande humör, det var mockat och fixat när jag kom till stallet så jag slapp stressa med det, hästen var mysig och konfaupptakten var GRYM. EN SÅN SATANS BRA DAG! Dessutom har jag beställt en grej som jag har velat ha lääänge men inte haft möjlighet att köpa (har haft råd, men har behövt spara pengarna till annat). Nu ska jag i alla fall göra det, och det kommer nog underlätta min tillvaro en hel del (eller i alla fall underlätta en av mina hobbys, haha x)). Ni får se i slutet veckan vad det är, om den har kommit då :)

Kyrkmusik

Yepyep, precis som rubriken säger.

Tjenixen!

Hemsk uppdatering. Jag vet, jag vet. Men jag har inte haft något att säga.
Igår/inatt/idag var jag i alla fall hos min kompis Lukas, hade skitkul! Varvade mellan att spela Amnesia, något annat skumt spel och att titta på film. Idag ska jag antagligen rida, sova och kanske försöka plugga, vi får se hur det går..
Nu är jag för trött för att skriva mer (gick och lade oss halv sju på morgonen och vaknade klockan tio igen..), så ni får klara er utan mig. Ha det!

Graaaaattis :D

Ville bara svänga in på morgonkvisten för att berätta att en klasskompis till mig fyller år idag :D
grattis Johannes! :D

Måste bara...

..länka en låt till er, igen! Och ni som inte gillar growl (jag tycker synd om er...) kan vara lugna, det är inget sådant alls i den här låten :)
En av de få lugna låtar jag lyssnar på :)

Pluggar

Tjolahopp!
Tänkte bara svänga in på bloggen en snabbis, bara för att säga hej, liksom ;)
Nej men jag ville bara säga att jag kanske inte kommer kunna uppdatera så jättemycket den här veckan eftersom att jag har väldigt mycket skolarbete att ta igen eftersom att jag var sjukt förra veckan.
Idag hoppar jag i alla fall över mitt kära KU (Kyrkans Unga) för att kunna plugga, gaaaalen uppoffring! Men jag hoppas att jag hinner göra klart så mycket som möjligt idag så att jag slipper tänka så mycket på det under resten av veckan. Kommer antagligen inte hinna rida heller, buhu :'(

Jag ska helst bli helt säker på SOn till på fredag eftersom att jag har prov, tyska-glosor till på torsdag, engelska (som jag inte riktigt vet vad jag ska göra över huvud taget) till på onsdag (?), musik till nästa vecka och kanske börja på två uppsatser. Skapligt mycket på en kväll, eller hur?
Jaja, ni får ha det bra! :D

Yay!

..Då var klänningen till nobel fixad, då :D
*glad tjej*

Hm -.-

Märkte precis att videon aldrig lades upp igår.. men här kommer den i alla fall!

Ett annat roligt klipp!

Hittade ett till roligt Amnesia-klipp (som jag tyvärr inte orkade kolla klart på eftersom klockan börjar närma sig tolv) som jag måste visa, haha! Tänkte att jag skulle lägga upp ett klipp när killar spelar :)

Amnesia

Innan jag går och lägger mig vill jag bara tipsa om ett SJUKT läskigt, men roligt, spel. De flesta vet redan vad det är och många har spelat det, jag har bara inte vågat spela det förrän nu.. (A) Det heter i alla fall Amnesia :)
Gaaaaalet roligt klipp! Jag låter ungefär likadant, dock.... hehe. Jag skrattar dessutom helt hysteriskt. kan ni tänka er att spela det här med mig? ;) Jag sitter alltså och skriker och skrattar helt hysteriskt, men blir helt sjuk i huvudet av det här spelet!

Bara sådär, liksom.

Min katt är typ.. Bäst i världen.
Bilden är typ tretusen år gammal. I alla fall ett och ett halvt.
Puss på min katt.

I'm only one voice in a million, but you ain't taking that from me

Take what you want
Steal my pride
Build me up
Or cut me down to size
Shut me out
But I'll just scream
Im only one voice in a million
but you aint taking that from me


Ett till "recept"

Måste dela med mig av ett jäääääättelätt "recept" igen. 
Det är helt enkelt nudlar (inte sådana där man köper i fyrkanter, eller vad man ska säga, utan nystan. Det går såklart att göra med sådana också, men jag gillar dem inte..), som man kryddar med currypasta. Snabbt, lätt och jättegott!
haha, snygga bilder jag bjuder på.. (A)

=D

Hej, alla glada små maskar! (fråga inte varifrån jag fick ordet maskar, det kom bara upp i mitt huvud.. hehe)
Idag mår jag sjukt mycket bättre, har ju dels varit sjuk i flera dagar och dels haft en hel del skit att ta itu med med ett par vänner.. Aldrig roligt, men ibland måste man. Både sjukligheten och kompis-problemen verkar ha i alla fall ha blivit bättre nu, skönt!

Sitter i skivande stund och lyssnar på musik samt målar naglarna, kommer kanske upp en bild när det är klart. Visste ni det, att jag är näst intill besatt av att måla naglarna? Ny färg+mönster varje vecka (om jag inte ska på något speciellt, då måste det givetvis matcha med kläderna.. ;))

Eftersom jag är friskare nu har jag faktiskt orkat laga mat, och gosh vad gott det blev! Jag kokade Quinoa, öste på med cayennepeppar och hade ärtor, paprika och majs till (en sådan där fryspåse, ni vet?). Hade dessutom en liten skål med yoghurt till, för att lugna halsen efter pepparn ;) En jättegod lunch blev det i alla fall, som bara innehöll 240 kalorier! (egentligen 420, men jag orkade inte äta upp allt.. Jag kanske känner mig friskare, men magen är fortfarande inte van vid så mycket mat. Jag känner mig fortfarande helt proppmätt efter ca 2 timmar!)
Hoppas att alla har det bra, längtar till imorgon då jag får träffa mina underbara vänner igen. Saknar dem så sjukt mycket! ♥
Och sådär söt är jag precis just nu ^^
(Måste också tilllägga att gycklarbyxar är det mysigaste som finns, slår mjukisbyxor med hästlängder!)

Ny kategori

Nu har jag fixat en ny kategori, Musik.
Tänkte att det kan vara lite fiffigt, eftersom att jag laddar upp länkar hit och dit hela tiden. Nu har ni all musik samlad, bra va? Okej, ingen bryr sig så mycket antar jag, men man kan ju låtsas att ni gör.

Inviger med dagens låt

Så gott som oförstörd.

vill tillbaka vill tillbaka vill tillbaka vill tillbaka vill tillbaka vill tillbaka vill tillbaka vill tillbaka vill tillbaka

Gamla bilder!

Eftersom jag har laddat över en massa bilder till min dator så tänkte jag bjuda på lite gamla bilder, i brist på annat att göra. Enjoy!
Fina Stina Arosenius har tagit bilden :)
SJUKT gammal bild på mig och Julle (2008, typ)
Augusti, förra året. Lite skillnad på då och nu, eller hur?

Sjuk


Gammal bild från vår externa hårddisk. Saknar mitt blonda hår lite grand<3

Kulturnatten!

Igår drog jag på kulturnatten i uppsala med bästa Emma, Madde och Lukas. Det var sjukt kul och det var jätteskönt att slippa tänka på hästen osv för en dag. Ta inte det där på fel sätt, jag älskar verkligen min häst, men ibland är det skönt att kunna vara som en "normal" tonåring och bara dra ut med vännerna. Jag var dock hos Charlie på morgonen för att titta till honom + ge honom mat :)
Tänkte för övrigt visa er en bild på min nya kappa som jag köpte innan vi drog in till Uppsala. Tycker den passar perfekt nu inför höstens vind och väder, håller ni med?
Dålig bild, menmen..

Lika som bär..?

Sitter med min lillasyster och flummar i soffan, sjukt kul!
Men hörni, folk säger alltid att vi är väldigt lika.. är vi det? =D
Bjuder på det där, haha... x''D

And the sky is burning for you and me tonight

<3

..Jag tänker nästan aldrig tillbaka på den dan', men vinden han pratade om, den blåser idag.
Jag undrar: "Går jag ensam här, eller visar du min väg från en parallell värld?
Hoppas du hör mig vart du än är, för den här går ut till min saknade vän <3

En till..

Jag är nästan tvungen att länka en till låt.. Tack till min tyska väninna Esther som skickade den till mig <3
Den är helt störd, men jag råder er att lyssna på hela ändå. När man har lyssnat klart så vill man starta om den, jag lovar!

Hm.

Har fortfarande inget speciellt att skriva, men kan i alla fall tipsa er om en låt (som de flesta redan har hört), eftersom ni fortfarande envisas med att besöka min blogg.. Söta människor <3

Vad är det med er?!

Jag fattar inte, jag slutade blogga för en vecka sedan och ni tittar fortfarande in på min blogg varenda dag?! Det är nästan så man får lust att börja blogga igen.
Nästan.
RSS 2.0