Mickelsmäss 2012

glad tjej, eller något?
 
Hår
 
HUSBÅT
 
PALL PÅ ICA <3
 
Snygga brudar! (Att fota i spegeln över grönsakerna är standard på mickelsmäss! Jag skulle visa fler bilder, från andra år, om jag hade dem kvar..)

Fånigt hur roligt detta är

 
Att sätta upp meterlångt hår är svårt, men åh så roligt (och ser så himla fånigt ut, LOVE IT)!

Oh my gosh

Vad är nu detta?!
 
 
 
(Glömde lägga in bilden när inlägget skrevs, men här kommer den!
)

Grattis

Grattis på sextonårsdagen, kära vän. Jag önskar du kunde vara med och fira den. Hoppas du har det bra, var du än är <3

Hår

Nu jävlar händer det saker

Light bulb

Nej

Ni märker att jag inte uppdaterar. Som vanligt. Men nu håller jag på att lägga av. Jag orkar inte, inte just nu i alla fall. Det är inte stressigt med skolan eller något sådant, jag har bara ingen lust att blogga. Jag har ingen större lust att göra någonting, faktiskt. Vi hörs när vi hörs, osv. Kanske slänger in något inlägg då och då, när jag orkar.
 
Sköt om er, hoppas ni har det jättebra. 

Woppido

Testar att fota i RAW, eftersom jag numera har ett program som klarar det formatet, och har flätat i några dreads. Nu väntar jag bara på att resten av håret ska komma hem, så jag kan göra dreads åt hela håret. Hej, förresten. Har ni det bra eller?
 
 

Gotland

Hemma efter en awesome helg på Gotland. Den var väldigt bra, mhm. Förresten, hoppas ni som var på kulturnatten i Uppsala inte söp alltför mycket. Själv satt man och kollade på solnedgången över havet och sedan på film. Min kväll > kulturnatten! Nu ska jag sova, Godnatt!

Och imorgon drar jag på äventyr

När jag har skrivit det här ska jag börja packa inför min första resa på egen hand. Jag är så jäkla peppad, trots att jag måste konfrontera en av mina största rädslor; båtar. Det är ingen lång resa, men tillräckligt för att jag ska vara lite nervös. Jag har varken åkt tåg eller båt själv, så det kanske inte är så konstigt (nej, jag har inte ens åkt tåg ensam förut..). Hoppas ni får en bra helg, det kommer jag med stor säkerhet ha. Pusshej! (och förlåt för att jag inte skriver så mycket, eller intressant, längre. Jag har helt enkelt inget roligt att skriva)
 
båtar </3

Work in progress

RSS 2.0